Fabrica De Sticla Termopan, Specialistii Service Geamuri Termopan

Fabrica de sticla FAR-EST are o capacitate de productie si livrare care se ridica la 800 de unitati pe zi . Utilajele ultraperformante utilizate pe parcursul procesului de productie pot asigura un flux continuu si eficient de aprovizionare pentru clientii nostri.

Utilajele folosite in Fabrica de Sticla Termopan

Sunt de ultima generatie, acestea fiind achizitionate de la firma LISEC din Austria, liderul mondial in domeniu. Utilajele din fabrica proceseaza foi de sticla jumbo (dimensiunea maxima) si au un inalt grad de automatizare, eroarea umana devenind practic inexistenta. Faptul ca FAR-EST foloseste celor mai performante utilaje existente pe piata si implementarea rapida a unui sistem de control al calitatii sunt garantia gemurile produse sunt la cele mai inalte standarde cerute de piata de profil. Sigilarea geamului se realizeaza automat prin butilextruder si robot de sigilare.

Echipa FAR-EST este una tanara insa cu inalta experienta, majoritatea angajatilor avand o experienta de minim 6 ani in domeniu, iar activitatea acestora este coordonata de un management cu experienta, ceea ce confera firmei FAR-EST un dinamism si competitivitate la nivelul firmelor de profil de pe piata Uniunii Europene.

Mai jos va prezentam cateva imagini de pe fluxul de productie a geamurilor termoizolatoare: